Provimi i Jurisprudencës tejet i rëndësishëm për sistemin e drejtësisë në Kosovë

Prishtinë, 25 korrik 2014 – Në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, sot u certifikuan 32 kandidatë të cilët e kanë dhënë provimin e...

më shumë

Provimi i Jurisprudencës tejet i rëndësishëm për sistemin e drejtësisë në Kosovë

Prishtinë, 25 korrik 2014 – Në një ceremoni të organizuar nga Ministria e Drejtësisë, sot u certifikuan 32 kandidatë të cilët e kanë dhënë provimin e jurisprudencës në afatin e qershorit të këtij viti

Williamson në Kosovë me rastin e përfundimit të mandatit të tij

Prishtinë, 21 korrik 2014 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, së bashku me Ministrin e Punëve të Brendshme, Bajram Rexhepi dhe Ministrin e Forcës së Sigurisë së Kosovës, Agim Çeku, priti në takim Kryeprokurorin e Task Forcës Speciale Hetuese, Clint Williamson dhe shefin e EULEX-it në Kosovë, Bern...

Konfirmohet mbështetja e Austrisë për Kosovën

Prishtinë, 8 korrik 2014 – Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Drejtësisë, Prof. Dr. Hajredin Kuçi, ka pritur në takim Drejtorin Politik të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Austrisë, Jan Kickert.

Arkivi i Lajmeve

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Ministria e Drejtësisë në: